kaldata.comFacebook тества новия месинджър Threads, разбра The Verge. Услугата е предназначена за обмен

...
kaldata.comFacebook тества новия месинджър Threads, разбра The Verge. Услугата е предназначена за обмен
Коментари Харесай

Facebook тества новия месинджър Threads за Instagram предназначен за близки приятели

kaldata.com

Facebook тества новия месинджър  Threads , разбра The Verge.  Услугата е предопределена за продан на информация сред „ близки другари “ в Instagram . Новият месинджър се създава като приложение за Instagram, а в този момент се организират неговите вътрешни проби във Фейсбук, отбелязва изданието.

Според тази информация, в този месинджър потребителите могат да обменят текстови известия, фото и видеа със своите „ най-близки другари “ в Instagram. Освен това те могат да разрешат автоматизирания продан на информацията за своето местонахождение, скорост на напредване и равнището на заряд на мобилното устройство. Сред другите особености на Threads е автоматизираното обрисуване на потребителите, които сега са онлайн.

The Verge сподели, че към този момент месинджърът не демонстрира местоположението на потребителите в действително време. Вместо това услугата демонстрира, че съответният консуматор е в придвижване. При предпочитание, статутът може да бъде ръчно освежен. Основната функционалност на Threads е обменът на известия – опция, която припомня на в този момент съществуващата алтернатива в Instagram. В Threads ще има опция и за изпращане към приятелите на одеве сниманите фотоси и видеа благодарение на камерата на мобилното устройство.

Засега няма информация за точната дата на излизане на новия месинджър Threads, а Фейсбук се въздържа от мнения. Предполага се, че в Threads ще се употребява изцяло и мощно криптиране както на информацията, по този начин и на трафика.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР